November 1, 2102 レッスン後記 チーズ2
食後酒のハロウィンのテーブル:チーズ『チーズカッタ―2』
昨日の山羊のカッターもフランンスで購入しました。これもTete de Moine(テット ド モワンヌ)用の専用のカッタ―、ジロールといいます。くるくる回して花弁みたいでかわいいチーズが出来上がります。
テーブルでは今日も、パーティシーズンのチーズを。
Digestif Halloween Table: Cheese ‘Cheese Cutter 2’
The special cheese cutter for Chevre cheese that was introduced yesterday was bought in France. Here is also a special
cutter called girolle for Tete de Moine. You will be able to make cute flower petals by twiddled the cheese.
On the Table Today, prepare the cheese for coming party season.
昨日の山羊のカッターもフランンスで購入しました。これもTete de Moine(テット ド モワンヌ)用の専用のカッタ―、ジロールといいます。くるくる回して花弁みたいでかわいいチーズが出来上がります。
テーブルでは今日も、パーティシーズンのチーズを。
Digestif Halloween Table: Cheese ‘Cheese Cutter 2’
The special cheese cutter for Chevre cheese that was introduced yesterday was bought in France. Here is also a special
cutter called girolle for Tete de Moine. You will be able to make cute flower petals by twiddled the cheese.
On the Table Today, prepare the cheese for coming party season.
by miwakoda | 2012-11-01 06:42 | レッスンのご案内 Lesson Info