February 15, 2013 レッスン後記 2本のリ―スリング
冬の和のテーブル:甘いリ―スリングと辛口のリ―スリング
リ―スリングというブドウ品種をつかったドイツの甘口のアイスワインとドイツの国境付近のフランスのアルザス地方の辛口リ―スリングを比べました。同じ品種でも、とても味が違いました。
テーブルでは今日も、2種類のリ―スリングを比べて。
Winter Japanese Table: Drink ‘Sweet Riesling & Dry Riesling’
Compared between sweet Riesling made in Germany called Ice wine and dry Riesling made in Alsace in France.
Both are made by the same type of grapes but totally different in taste.
On the Table Today, compare to two Riesling.
リ―スリングというブドウ品種をつかったドイツの甘口のアイスワインとドイツの国境付近のフランスのアルザス地方の辛口リ―スリングを比べました。同じ品種でも、とても味が違いました。
テーブルでは今日も、2種類のリ―スリングを比べて。
Winter Japanese Table: Drink ‘Sweet Riesling & Dry Riesling’
Compared between sweet Riesling made in Germany called Ice wine and dry Riesling made in Alsace in France.
Both are made by the same type of grapes but totally different in taste.
On the Table Today, compare to two Riesling.
by miwakoda | 2013-02-15 06:50 | レッスンのご案内 Lesson Info