March 12, 2013 レッスン後記 イタリアのチーズ
3月12日まで、日本橋三越1Fの中央ホールで、マイセンの新作発表『日本に遊ぶ』のイベントが開催されます。鳥獣戯画をつかったユニークなモチーフのお皿です。そちらのスタイリングをいたしました。お時間があれば、是非、ご覧いただければうれしいです。
バレンタインズデイのテーブル:チーズ『イタリアのチーズ』
2月のOne Day Lessonでは、イタリアのセミハードチーズ Raschera (ラスケ-ラ)と三大ブルーチーズのGorgonzola Dolce(ゴルゴンゾ―ラ・ドルチェ)と Gorgonzola Piccante(ゴルゴンゾ―ラ・ピカンテ)をご用意しました。
テーブルでは今日も、イタリアのチーズを比べて。
Until March 12, the event for launching Meissen new china will be organized 1st floor at Mitsukoshi, Nihonbashi called
‘Play in Japan’. The table coordination for the new china was arranged by MIWA KODA STUDIO. Whenever you have
a time, please visit there.
Table for St. Valentine‘s day: Cheese ‘Italian Cheese’
At February One Day Lesson, a semi-hard type called Raschera, and two blue cheeses called Gorgonzola Dolce and
Piccante were prepared.
On the Table Today, compare to Italian cheeses.
バレンタインズデイのテーブル:チーズ『イタリアのチーズ』
2月のOne Day Lessonでは、イタリアのセミハードチーズ Raschera (ラスケ-ラ)と三大ブルーチーズのGorgonzola Dolce(ゴルゴンゾ―ラ・ドルチェ)と Gorgonzola Piccante(ゴルゴンゾ―ラ・ピカンテ)をご用意しました。
テーブルでは今日も、イタリアのチーズを比べて。
Until March 12, the event for launching Meissen new china will be organized 1st floor at Mitsukoshi, Nihonbashi called
‘Play in Japan’. The table coordination for the new china was arranged by MIWA KODA STUDIO. Whenever you have
a time, please visit there.
Table for St. Valentine‘s day: Cheese ‘Italian Cheese’
At February One Day Lesson, a semi-hard type called Raschera, and two blue cheeses called Gorgonzola Dolce and
Piccante were prepared.
On the Table Today, compare to Italian cheeses.
by miwakoda | 2013-03-12 06:50 | チーズ Cheese