<   2012年 03月 ( 31 )   > この月の画像一覧

March 31, 2012 月刊誌の取材

メディア:女性向け雑誌の取材

MIWA KODA STUDIOのスタジオのインテリアついて、女性をターゲットとした月刊誌の取材をうけました。5月上旬の発売です。 

テーブルでは今日も、インテリア特集を心待ちにして。

Media: Interview from Female Magazine
MIWA KODA STUIDO got an interview from the female monthly magazine, which will be published in early May.
On the Table Today, are looking forward the special edition about home decorating.

d0217103_758920.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-31 08:00 | メディア Media

March 30 , 2012 Amazing Grace

エレガント・モダンのテーブル:音楽 『アメイジング・グレイス』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)には、歌声も見た目もエレガントな、ヘイリー・ウェスティンラ(Hayley
Westenra)のアカペラのアメイジング・グレイス(Amazing Grace)がいいですね。透き通るようなエレガントな歌声に
聞き惚れてしまいます。

テーブルでは今日も、エレガントな歌声に魅せられて。

Elegant Modern Table: Music ‘Amazing Grace’
For Elegant Modern Table (March 19, 2012), a cappella called ‘Amazing Grace’ of Hayley Westenra whose
appearance and voice are so elegant. People are captivated by her elegant transparent singing.
On the Table Today, be captured by the elegant singing.

d0217103_715181.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-30 07:17 | 音楽 Music

March 29, 2012 エレガントなお水

エレガント・モダンのテーブル:お水 『エレガントなお水』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)には、フランスで200年以上の歴史がある由緒正しきブランド「BADOIT(バドワ)」。天然微発泡水のお水です。硬度800のミネラルたっぷりの硬水は美容の味方。エレガントなフレンチマダムにぴったりね。

テーブルでは今日も『エレガントなお水』を。

Elegant Modern Table: Water ‘Elegant Water’
For Elegant Modern Table (March 19, 2012), the water called BADOIT that has more than 200 years of history was
selected. The water with natural gas is hard water (water hardness level with 800), which contains many minerals.
This is good for beauty, which is something like French madams are looking for.
On the Table Today, have a ‘Elegant Water’.

d0217103_765513.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-29 07:09 | お水 Water

March 28, 2012 フローラルな香り

エレガント・モダンのテーブル:アロマ 『フローラルな香り』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)には、NEAL’S YARDのWOMEN’S BALANCEというブレンドオイルがぴったりです。ゼラニウムやクラリセージなどフローラルなお花の香りがエレガントな気持ちにさせてくれます。

テーブルでは今日も、エレガントなお花の香りを。

Elegant Modern Table: Aroma ‘Floral Fragrance’
For Elegant Modern Table (March 19, 2012), the blend oil called WOMEN’S BALANCE of NEAL’S YARD is
good selection. It contains Geranium and Clary Sage. The fragrance of floral flower makes you feel elegant.
On the Table Today, enjoy the elegant floral fragrance.

d0217103_6315754.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-28 06:34 | 香り Aroma

March 27, 2012 フレッシュチーズ

エレガント・モダンのテーブル:チーズ 『ブロッチュ』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)では、この時期フランス、コルシカ島から入荷してきたナポレオンのお母さんのチーズ、『ブロッチュ』です。フレッシュチーズを黒いコンポートにいれていただきます。はちみつを垂らしてもおいしいね。

テーブルでは今日も、フレッシュチーズを。

Elegant Modern Table: Cheese ‘BROCCIU’
On Elegant Modern Table (March 19, 2012), the fresh cheese called ‘BROCCIU, which is also said the cheese of
Napoleon mother’s cheese from Corsica in France. The fresh cheese is in the black comport. It should be good
with honey as well.
On the Table Today, enjoy the fresh cheese.

d0217103_665231.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-27 06:11 | チーズ Cheese

March 26, 2012 クールなろうそく

エレガント・モダンのテーブル:フィギュア「グレーのろうそく」

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)では、グレーを基調としたテーブルに併せて、かわいいテントウムシがいなくなった後は、グレーのろうそくをつけました。クリアなガラス器にグレーの石をいれてろうそくを飾りました。かっこいいろうそく、花工房胡桃で購入しました。

テーブルでは今日も、かっこいい小物のこだわりを。

Elegant Modern Table: Figure ‘Grey Candle’
On Elegant Modern Table (March 19, 2012), the grey as the main color, the grey candles were set on the table after
the ‘Lady Beetle’ had been gone. The candles were in the clear glass with th grey stones, which was bought at
Hanakobo Kurumi.
On the Table Today, have an attention with the cool item.

d0217103_6352335.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-26 06:38 | フィギュア Figure

March 25, 2012 甘いお酒

エレガント・モダンのテーブル:お酒『貴腐ワイン』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)には、甘いデザートワインを用意します。このワインは、2008年フランスのボルドーの『貴腐ワイン』CHATEAU CANTEGRIL SAUTERNES(シャトー・カントグリル・ソーテルヌ)といいます。甘いテントウムシやバームクーヘンなどの甘いスウィーツにはデ―ザートワインがばっちりね。

テーブルでは今日も、甘くて幸せな気持ちを。

Elegant Modern Table: Drink ‘la pourriture noble’
The desert wine, 'la pourriture noble', called CHATEAU CANTEGRIL SAUTERNES 2008, Bordeaux, France is
prepared for Elegant Modern Table (March 19, 2012). This wine is good with the sweets with Lady Beetle
and Baumkuchen.
On the Table Today, be sweet and happy feelings.

d0217103_6551680.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-25 07:11 | お酒 Drink

March 24, 2012  バームクーヘン

エレガント・モダンのテーブル:スウィーツ パート2 「バームクーヘン」

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)では、テントウムシのケーキに加えて、KIHACHIのバームクーヘン。
しっとりとしておいしいね。 

テーブルでは今日も、元祖スウィーツのルーツと一緒に。

Elegant Modern Table: Sweets Part II ‘Baumkuchen’
For Elegant Modern Table (March 19, 2012), in addition to ‘Lady Beetle’, Baumkuhchen of KIHACHI was prepared.
It was very moisture.
On the Table Today, be with the route of the sweets.

d0217103_7583329.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-24 08:02 | スウィーツ Sweets

March 23, 2012 テントウムシ

エレガント・モダンのテーブル:スウィーツ 『テントウムシ』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)では、デザートワインとスウィーツ、かわいいテントウムシを「ダロワイヨ
(DALLOYAU)でみつけました。「コクシネル」という名前、リアルだけれどかわいい。一目ぼれして選びました。

テーブルでは今日も、エレガントイメージにかわいさを添えて。

Elegant Modern Table: Sweets ‘Lady Beetle’
For Elegant Modern Table (March 19, 2012), the dish was desert wine and sweets. I found a cute lady beetle at
DALLOYAU’. Its name is ‘Coccinelle, which is very realistic but cute. I felt in love at first sight.
On the Table Today, put cute item on the elegant image.

d0217103_6232739.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-23 06:32 | スウィーツ Sweets

March 22, 2012 ニューヨーク・ピンク

エレガント・モダンのテーブル:お花『ピンクの薔薇, ニューヨークピンク』

エレガント・モダンのテーブル(March 19, 2012)のお花は、「ニューヨーク・ピンク」というプリザーブドフラワーの薔薇とボンサイツリーで作りました。薔薇の花はシリンダーにいれ空間にぶら下げ、人工的な雰囲気をだすことで、モダンなイメージを、そして対照的なドレープのグレーのリボンを花器につけることで、クラッシックなイメージを残しました。(お花指導:花工房胡桃前田先生)

テーブルでは今日も、伝統的なエレガントな雰囲気にモダンを加えてね。

Elegant Modern Table: Flower ‘Pink Rose called New York Pink
On Elegant Modern Table (March 19, 2012), preserved flower called ‘New York Pink’ and bosai tree were the main
materials. Roses with cylinders were fixed in space, which can generate ‘modern by creating artificial atmosphere.
In contrast, grey drape ribbon with the cylinders could remain ‘classic atmosphere (Instructed by Ms. Maeda of
Hanakobou KURUMI).
On the Table Today, put modern on the traditional elegant atmosphere.

d0217103_62675.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-03-22 06:30 | お花 Flower