<   2012年 11月 ( 30 )   > この月の画像一覧

November 30, 2012 アジアンテイストのお花

アジアンテイストのテーブル:お花『ビビッドカラ―』

アジアンテイストのテーブル(November 27, 2012)では、ビビッドなピンク、赤を中心としたプリザーブドフラワーのピンクと赤でつくりました。備長炭をいれてね。(お花指導:花工房胡桃 前田先生)

テーブルでは今日も、ビビッドカラ―でダイナミックに。

Asian Taste Table: Flower ‘Vivid Color’
Flower arrangement for Asian Taste Table(November 27, 2012)was created by vivid preserved flowers with bincho
charcoal. (Instructed by Ms. Maeda of Hanakobou KURUMI)
On the Table Today, create dynamic image by vivid colors.

d0217103_7331039.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-30 07:37 | お花 Flower

November 29, 2012 ダイナミックな配色

アジアンテイストのテーブル:色彩『ダイナミック』

アジアンテイストのテーブル(November 27, 2012)では、色々な配色でいろんなアジアが演出できますが、今回は『ダイナミック』配色にしました。 黒が中心ね。

テーブルのイメージ:ダイナミック
・ベースカラー:黒
・サブカラー:ピンク
・アクセントカラー:オレンジ・赤

テーブルでは今日も、ダイナミックでアジアを堪能ね。

Asian Taste Table: Color ‘Dynamic’
There are many different kinds of Asian images by utilized different combination of colors. Color for Asian Taste Table
November 27, 2012)was used vivid colors for creating ‘Dynamic’ table. Black was used as the main dynamic color

Image for the Table: Dynamic
・Base Color: Black
・Assort Color: Pink
・Accent Color: Orange & Red

On the Table Today, enjoy Dynamic Asia.

d0217103_6394775.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-29 06:41 | 色彩 Color

November 28, 2012 Bernardaud オ―オワゾ―

アジアンテイストのテーブル:ファーストセッティング『オ―オワゾ―』

アジアンテイストのテーブル(November 27, 2012)では、大好きなベルナルドのオ―オワゾ―のお皿を銀の食器にあわせました。独特の世界に引き込まれます。 

テーブルでは今日も、ベルナルドの世界にうっとりと。

Asian Taste Table: First Setting ‘AUX OISEAUX’
For Asian Taste Table(November 27, 2012), one of the best china called AUX OISEAUX of Bernardaud was used.
I am a big fun of the brand since the unique and sophisticated atmosphere capture my mind.
On the Table Today, be charmed by Bernardaud.

d0217103_647362.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-28 06:52 | ファーストセッティング Detail

November 27, 2012 アジアンテイストのテーブル

アジアンテイストのテーブル:アジアンクール

日本を含め、アジアンクール(かっこいいアジア)な雰囲気が、最近の世界のデザインのトレンドのひとつだと感じます。ダイナミックでアジアンクールなテーブルに挑戦してみました。

テーブルでは今日も、ニュートレンドを楽しんで。

Asian Taste Table: Asian Coolness
Atmosphere of Asian coolness is one of the design trends in the World in the recent years. I also challenged Asian
coolness table called Asian Taste Table.
On the Table Today, enjoy the new trend.

d0217103_734768.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-27 07:05 | テーブルコーディネート Total

November 26, 2012 セサミパン

フード:セサミパン

外がかりかりのフランスパンにセサミをのせたパンを作りました。「おいしい」といってもらえたことが嬉しくて。

Food: Sesame Bread
Sesame bread, French bread with its particular crust and crumbs, was made. I was very happy to hear “Yummy!”.

d0217103_6361484.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-26 06:37 | フード Food

November 25, 2012 マーボー麺

フード:マーボー麺

美味しいものは色々ありますが、マーボー麺が大好きです。おいしそうでしょ。

Food: Sichuan style bean curd noodle
There are so many good dishes. I do like Sichuan style bean curd noodle. Looks good, doesn’t it?

d0217103_659825.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-25 06:59 | フード Food

November 24, 2012 ふわふわのシューズ

プレゼント:ふわふわのシューズ

ふわふわの靴。仲良しの友人がサイズがあわなかったからとくれました。NIKEの今季のモデルです。ジーンズに併せて楽しみます。

Gift: Warm shoes
Very Warm shoes that were given from my friend who bought it for her but found it was too small for her. Good for me.
I will wear this NIKE new chooses with jeans.

d0217103_8193613.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-24 08:20 | プレゼント Gift

November 23, 2012 ウォーキング

お気に入り:ウォーキング

最近毎朝ウォーキングをしています。ロングブレスの方法で、ウエストがすっきりしただけでなく、毎朝鴨に会えるのがたのしくて。

My Favorite: Walking
I started to walk every morning with the method of long breath. Not only lose my waist, but also I enjoy seeing ducks
every morning.

d0217103_821534.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-23 08:21 | お気に入り My Favorite

November 22, 2012 感謝の気持ち

お気にいり:心からの感謝をこめて

MIWA KODA STUDIOの開始にあたって、そして、今も大変お世話になっている方々にスタジオにきていただき、お食事会をしました。素敵な方たちに出会えたから、MIWA KODA SUDIOを立ち上げることができました。心からの感謝をこめて。

My Favorite: Many thanks from the bottom of my heart
The dinner party was organized at the studio with the important people whom have been helped me when I started
MIWA KODA STUDIO. I wouldn’t start the studio without their helps. Many many many thanks from the bottom of
my heart.

d0217103_6581619.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-22 06:59 | お気に入り My Favorite

November 21, 2012 シャンデリア

アイテム:『お姫様』のシャンデリア

時代の流れとともに建築様式、デザインは変化してきました。ロブマイヤーの高価なクラッシックなシャンデリア。『お姫様』が時代のテーブルで使われていたのかなと。(磯部優子先生の「ロブマイヤーグラスで中国紅を楽しむ会」から)

Item: Chandelier for ‘Princess’
Architecture and design have been changed based on the trend of time. I wonder the classic LOBMEYR chandelier
might be used at the tables at the era of the princesses. ( ‘Enjoy Chinese teas with LOBMEYR glasses organized
by Ms. Yuko Isobe, master of Chinese.)

d0217103_722168.jpg


ブログランキング・にほんブログ村へ
人気ブログランキングへ

by miwakoda | 2012-11-21 07:05 | アイテム Item