June 27, 2011

The Best of the Best is: 西麻布 ペレグリーノ

まずは、今一押しのレストラン「ペレグリーノ」のご紹介です。中二階に位置するイタリアンレストランです。インテリアは、まるで、おうちの中のリビングルームです。コースでも単品でも選べるお食事は、自分の子供を育てるように丁寧に大切に作られていて、シェフのお料理へもそれに合わすワインにも「こだわり」がとても感じられます。シェフは、とても「顧客満足度」に重きをおいていると感じました。従業員の方の丁寧でしゃきっとした空気感の中、シェフはシャイな笑顔で、テーブルでお料理の説明をしてくださいました。帰るときに見えなくなるまで、頭を下げて送ってくれたシェフの朴訥としているけれど、職人の心意気を感じられる姿に多くを学びました。よいブランドイメージはこうやった構築されていくのね。

中でも自家製のローズマリーのパンには、脱帽しました。

テーブルでは今日も、『本物の味とサービス』を。

The Best of the Best is PELLEGRINO in Nishiazabu
The answer about a question with ‘the best of the best restaurant in Tokyo in my mind is definitely
'PELLEGRINO’, an Italian restaurant.
That is just like two-storied maisonette rooms and its interior is as if a cozy living room. You can choose either
a course menu or a la carte menu and each dish creates in a courteous manner just like nurture a child by the chef.
I could feel ‘attachment’ of the chef toward dishes and wines. I also felt that the chef thought ‘customer satisfaction’ was
very important. The chef explained about the dishes and wine with his shy smile at the table in cozy but crisp
atmosphere among his employees. I was impressed by the chef’s attitude by bowing deeply his head when leaving
outside. The shy chef has very specialist spirit. I could learn from him and am sure that such a good brand image
builds like that. My best compliment is to his homemade rosemary bread.
On the Table Today, enjoy ‘authentic flavor and services’..

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by miwakoda | 2011-06-27 06:34 | レストラン Restaurant

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