2011年 12月 11日 ( 1 )

December 11, 2011 やさしいお料理とお酒には

冬至のテーブル: チーズ「まろやか」なチーズ

冬になってくると、暖かいお料理が多くなってきます。そしてそれにあったお酒も変わってきます。冬至のテーブル(December 6,
2011
)では湯豆腐やそれに併せた冷たく冷やしたロゼワイン。そしてチーズは、それらの優しい味に相性がいい、スペインのセミナードのタイプがいいかなと考え、「まろやか」なバター・ヨーグルト味のミルキーなチーズ選びました。

・セミハード:アルスア ウジョア Arzua Ulloa スペイン

テーブルでは今日も、やさしいお料理とお酒に「まろやかな」チーズを楽しんで。

Winter Solstice Table: Cheese ‘Mellow’ type
When winter comes, warm dishes are prepared on the table. Drinks are also more different kinds of choices based on
the dishes. On Winter Solstice Table (December 6, 2011), cold Rose Wine were prepared for
Yudofu. Regarding cheese, I thought a Spanish semi-hard type, ‘mellow’ cheese in taste, was good for those mild taste
wine and dish. Its milky cheese tasted like butter and yogurt.

・Semi hard: Arzua Ulloa, Spain

On the Table Today, enjoy ‘mellow’ cheese along with mild wine and dish.

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by miwakoda | 2011-12-11 07:19 | チーズ Cheese